Alles wat je aandacht geeft groeit

 

We hebben allemaal wel iets wat we aan onszelf willen veranderen. Helaas hebben we het drukdrukdruk en dat maakt veranderen lastig. Zonde!

Ook ik krijg het veranderen van bepaalde gewoontes maar niet voor elkaar en daarom heb ik besloten me helemaal onder te dompelen in de wereld van gedragsverandering en gewoontes. Hiermee hoop ik het antwoord op de vraag ‘Hoe verander ik blijvend mijn gewoontes?’ te vinden.

Ik probeer complexe onderwerpen uit te pluizen en daar content van te maken die ik jou vervolgens in hapklare brokken aanbied op deze site. Hopelijk heb jij daar dan iets aan zodat je ook lekker kunt gaan schaven aan jezelf.

Hoe ik dat uitpluizen doe?

  • Door te lezen 🤓. Boeken. Sites. Artikelen. Alles. You name it;
  • Door documentaires en Youtube-video’s te kijken;
  • Door experts op het gebied van gedragsverandering en mensen die waanzinnige dingen in hun leven hebben bereikt te volgen;
  • En last, but zeker niet least: door dingen uit te proberen! Hoef jij dat lekker allemaal niet te doen.

Pff, klinkt als veel werk zeg

Ha, dat klopt. Ik vind het leuk om al mijn bevindingen met je te delen. Hopelijk hebben andere mensen er net zoveel aan als ik.

Dit ben ik trouwens 👇🏻

Dit ben ik: Stephanie! Je mag ook Steef zeggen.

Ik leef volgens de 1%-filosofie van James Altucher en focus me daarom op veranderen in kleine stapjes. 1% per dag. Dat is ook de filosofie van de Bijschaaf Brigade: je kunt je leven compleet veranderen door het elke dag een klein stukje bij te schaven! Zo is het beter te overzien en voelt het niet als een enorme opgave.

Ik vind dingen bijschaven zo leuk dat ik er zelfs mijn werk van heb gemaakt (ik ben ontwerper en optimaliseer websites), maar omdat ik in het leven graag meer bijschaaf dan alleen pixels, ben ik de Bijschaaf Brigade begonnen! Vind je het leuk om stapsgewijs dingen te verbeteren aan jouw leven? Sluit je dan aan bij de Bijschaaf Brigade!

Zie ik je nog een keer terug?

Superleuk dat je even op mijn site bent komen kijken en dat je de moeite hebt genomen om het verhaal achter de Bijschaaf Brigade te lezen. Hopelijk zie ik je hier nog vaker. Ik werk dagelijks aan nieuwe content, dus wil je niets missen? Schrijf je dan in voor mijn updates.

Wil je samenwerken of heb je een vraag, dan kun je me mailen op steef [@] bijschaafbrigade.nl.

Zullen we contact houden?

Herken je jezelf in mijn verhaal en lijkt het je leuk om mijn updates te ontvangen? Meld je aan en ik stuur je mijn tips & shortcuts. Oké, en misschien soms ook foto’s van mijn kat 😆. Tot snel!